Українські бійці влаштували пекельний день для бойовиків на Донбасі - видовищне відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Українські бійці влаштували пекельний день для бойовиків на Донбасі - видовищне відео

Українські бійці влаштували пекельний день для бойовиків на Донбасі - видовищне відео
Джерело:  online.ua

Регулярні провокації проросійських сил на Донбасі не залишаються без відповіді українських сил. Збройні формування РФ 5 травня обстріляли позиції українських військових в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ". Українські воїни без вагань зупинили ворожий обстріл, застосувавши чергові вогневі засоби та організувавши для окупантів ще один пекельний день. Про це розповідають на фейсбук-сторінці ОТУ "Північ", передає ONLINE.UA.

"Професійними діями українські захисники знищили вогневу точку противника. Жодна злочинна активність окупантів не залишиться безкарною", – йдеться в коментарі до видовищного відео.

Варто звернути увагу на те, що протягом минулої доби проросійські сили 15 разів порушили режим припинення вогню. Один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення та один – бойове травмування. Ворог безсоромно обстріляв українські позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, снайперської та стрілецької зброї.

"Підрозділи Об’єднаних сил, застосовуючи штатне озброєння, своєчасно реагували на ворожі провокації та прицільним вогнем по позиціях противника подавили його збройну активність. Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення та один – бойове травмування", - йдеться в повідомленні.

Згідно з останніми даними розвідки, 5 травня українські військовослужбовці поранили щонайменше двох російських окупантів. Також наголошується, що окупанти цілеспрямовано обстріляли ділянку розведення сил та засобів №3 Богданівка-Петрівське з мінометів калібру 82 мм.

"Від початку поточної доби в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї обстріляв наші позиції біля Авдіївки. Військовослужбовці Об'єднаних сил застосували чергові вогневі засоби у відповідь на порушення, внаслідок чого ворожі провокації припинилися", - кажуть в ООС.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  бойовики готують підступний удар на Донбасі  на травневі свята. Про їх підлий план дізналася розвідка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?