Українські депутат і художник влаштували брутальну перепалку в прямому ефірі: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Українські депутат і художник влаштували брутальну перепалку в прямому ефірі: опубліковано відео

Українські депутат і художник влаштували брутальну перепалку в прямому ефірі: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Народний депутат Мустафа Найєм

 і художник Сергій Поярков влаштували брутальну перепалку в прямому ефірі одного з українських телеканалів.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео

112 Україна

.


Поярков заявив, що у Найєма "вибірковий підхід", так, як він закликає розслідувати е-декларації конкретних людей, а не походження двох квартир і тисяч доларів готівки "свого друга" нардепа Сергія Лещенка.


У відповідь на це депутат заявив про необхідність розслідувати електронні декларації та звинуватив художника в даруванні втікачу екс-президенту Віктору Януковичу своєї книги з підписом.


"Людині, який дарувала свої книги Віктору Януковичу з дарчим підписом мені нічого сказати. Нехай би він подивився в дзеркало, було б простіше з цим всім. Що стосується декларацій, я згоден з тим, що потрібно проводити розслідування, в першу чергу щодо тих людей, які ніколи, ні дня в своєму житті не займалися бізнесом, а зараз мають і декларують при цьому відкрито мільйони готівкою, квартири, будинки і машини", - сказав Найєм.


На це Поярков в грубій формі закликав Найєма "забити на дружбу з Лещенко" і розслідувати походження активів в його електронній декларації.


"Я навіть не буду називати Мустафу твариною, тому що не хочу ображати тварин... Ось у чому підлість Найєма і його свинство? Він нам повинен з вами, нам, не Лещенко... Дружба з Лещенко повинна піти нафіг.. Він повинен сказати, це його моральне зобов'язання перед українським народом, сказати "Лещенко мені друг у другу чергу, а справедливість в першу", - сказав Поярков.


"Мустафа, чого ти петляєш, як телиця? Як мужик відповідай", - додав художник.


На це нардеп відповів: "У нас в житті з вами взагалі немає відносин, в тому числі тому, що подавати вам руку не хочеться з тих причин, за якими ви назвали якихось тварин".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Мустафа Найєм осоромився в ефірі одного з українських телеканалів, заявивши, що він є російським депутатом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?