Українські дипломати жорстко відповіли на звинувачення Лукашенка
Категорія
Політика
Дата публікації

Українські дипломати жорстко відповіли на звинувачення Лукашенка

Українські дипломати жорстко відповіли на звинувачення Лукашенка
Джерело:  online.ua

Після звинувачень президента Білорусі Олександра Лукашенка в розміщенні в Україні таборів підготовки бойовиків українські дипломати звернулися з заявою про необхідність гігієни інформаційного простору Білорусі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу посольства України в Республіці Білорусь.
Читайте також: В исмоктано з пальця: Литва жорстко відповіла на звинувачення Лукашенка
"Посольство України в Білорусі з жалем відзначає, що останнім часом для білоруського інформаційного простору актуальними стали питання інформаційної гігієни: звинувачення громадян України у можливій причетності до екстремістської діяльності, принизливі визначення на адресу Героїв Небесної Сотні і захисників Революції Гідності", - відзначили в дипустанові.
"Такі інформаційні пасажі ображають честь і гідність українських громадян, не сприяють підтримці авторитету Білорусі як миролюбного майданчика для розвитку конструктивного діалогу, націленого на підтримку добросусідських відносин з Україною", - додали українські дипломати.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Олександр Лукашенко заявив про затримання бойовиків, які готують збройні провокації. За його словами, табори підготовки бойовиків перебувають в Білорусі і за кордоном.
"Решта таборів - в Україні, в Литві або Польщі - не стверджуватиму, але десь там. Гроші йшли через Польщу і Литву", - підкреслив він.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?