"Українські диверсанти" в Криму: брехню путінського ФСБ детально показали на відео
Категорія
Події
Дата публікації

"Українські диверсанти" в Криму: брехню путінського ФСБ детально показали на відео

"Українські диверсанти" в Криму: брехню путінського ФСБ детально показали на відео
Джерело:  online.ua

Волонтери міжнародного розвідувального співтовариства Informnapalm детально проаналізували відео, на кадрах якого показано  затримання "українських диверсантів" в окупованому Криму  і довели абсурдність шоу Федеральної служби безпеки Росії.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Informnapalm.


Волонтери проаналізували відео затримання і проведення обшуку в квартирі "українського диверсанта", затриманого в окупованому Криму, і при цьому виявилося, що вилучена у нього зброю не бойова і призначена для гри в страйкбол.


Читайте також:  Набір "українського диверсанта" в Криму: в мережі з'явився смішний список


1. Страйкбольний автомат АК KTR (CYMA CM040J). Зеленими стрілками відзначені дроти для підключення акумулятора. У даній моделі він знаходиться під кришкою ствольної коробки.



2. Страйкбольний автомат Ср-3 «Вихор».



3. Пневматичний пістолет MP-654K. Є два зуби казенника ствола. У пістолета Макарова, а також газового та травматичного аналога, таких зубів немає.



4. Страйкбольні гранати з наповнювачем у вигляді гороху РГС-4.



5. Газ для заправки страйкбольної зброї Puff Dino PDGG-1100 Green Gas.



"Все що знайдено не в квартирі, невідомо КИМ (?) І невідомо КОЛИ (?), без присутності затриманого і понятих в цивілізованих країнах не є доказом. Що в черговий раз вказує на постановочне шоу ФСБ для середньостатистичного російського обивателя", - сказано в повідомленні Informnapalm.


Нагадаємо, ФСБ РФ заявила про затримання членів української "диверсійної групи" в окупованому Криму. Зокрема, були затримані експерти аналітичного центру "Номос" Дмитро Штибліков і Олексій Бессарабов, а також Володимир Дудка. Російські силовики звинуватили їх в підготовці диверсій на території півострова. Кримський "суд" заарештував їх на два місяці.



Як повідомляв ONLINE.UA,  10 серпня в ФСБ заявили про нібито запобігання в ніч на 8 серпня двох спроб прориву на територію окупованого Криму "диверсійно-терористичних груп" з числа бійців спецпідрозділів Міноборони України і загибелі в ході зіткнення російського військовослужбовця.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?