Українські хакери масово атакували сайти бойовиків: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Українські хакери масово атакували сайти бойовиків: опубліковано відео

Українські хакери масово атакували сайти бойовиків: опубліковано відео

Українські хакери Falcons Flame і Trinity

продовжують зламувати сайти російських терористів.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook волонтера Романа Бурка.


З нагоди 9 травня жертвою хакерів впали такі сепаратистські ресурси, як сайт «Правда ДНР», центральний «урядовий» портал т. зв. ДНР і його субдомен, сайт, де бойовики збирали свідчення власних злочинів, видаючи їх за безчинства української армії, і ряд інших сепаратистських інформаційних смітників.


Хакери також здійснили атаку на сайт російської приватної військової компанії «Єноти». Бойовики ПВК «Єноти» беруть участь у війні на Донбасі і прославилися усуненням терористів, особливо неугодних російській владі. Наразі на головній сторінці сайту ПВК красуються інформаційні ролики українських патріотів і відеозвернення самих хакерів.


"Українські хакери пообіцяли, що це буде далеко не повний список перемог над агресором в інформаційному просторі на сьогоднішній день", - написав Бурко.


У мережі з'явилося відео, в якому хакери наводять деталі масового злому.



Раніше повідомлялося, що

хакери оприлюднили частину листування і деякі особисті фотографії відомого російського пропагандиста Дмитра Кисельова

.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?