Українські хакери познущалися з одного із головних сайтів фанатів "Новоросії": опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Українські хакери познущалися з одного із головних сайтів фанатів "Новоросії": опубліковано відео

Українські хакери познущалися з одного із головних сайтів фанатів "Новоросії": опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Українські хакери Falcons Flame заявили, що зламали один із головних російських пропагандистських сайтів, який поширював неправдиву інформацію про війну на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter хакерів.
"Терористичному сайту anna-news.info THE END, дивіться наше відеозвернення на сайті", - написали хакери.
При заході на сайт з'являється відеозвернення хакерів з підписом "Слава Україні!".
"Привіт усім! Ви на станції львівського метро і це відеозвернення українських хакерів до наших супротивників і союзників. Якщо ви дивитеся це відео, значить, ми очистили інформаційний простір від чергового сайту російських терористів", - йдеться в повідомленні.
Хакери також звернулися до українського суспільства із закликом консолідувати зусилля проти російської агресії.


Хакери Trinity, які також брали участь у зломі сайту, запропонували обміняти інформацію пропагандистів на полонених кіборгів.
"У нас залишилися єдині копії бекапів сайту anna-news.info. Понад 7 Гб даних. Міняємо їх на полонених українських кіборгів", - зазначили вони.
ANNA-News (або ANNA, скор. від Abkhazian Network News Agency) - мережеве інформаційне агентство, офіційно зареєстроване в Абхазії 18 липня 2011 року, відоме своїми симпатіями до сепаратистів на Донбасі. Воно також публікувало неправдиві записи про війну в Лівії і Сирії.
Раніше повідомлялося, що хакери опублікували результати злому десятків поштових скриньок ключових фігур, які координують дії бойовиків, російських найманців і військовослужбовців РФ на Донбасі і в Сирії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?