Українські кораблі морської охорони терміново вийшли в море - що сталося
Категорія
Україна
Дата публікації

Українські кораблі морської охорони терміново вийшли в море - що сталося

Українські кораблі морської охорони терміново вийшли в море - що сталося
Джерело:  online.ua

Чотири кораблі морської охорони після ремонту вийшли в море на службу і провели навчальні стрільби. Про це повідомляє Держприкордонслужба 3 січня, передає ONLINE.UA.

"Флагман морської охорони "Григорій Куроп'ятников" і ще три кораблі морської охорони після закінчення ремонту вийшли в море на службу в передсвяткові та святкові дні, відпрацювали підготовку і злагодженість екіпажів після тривалої перерви на ремонт. Також були проведені навчальні стрільби, перевірено справність і готовність корабельної зброї", - йдеться в повідомленні.

Варто зазначити, що в цілому дев'ять кораблів і сім катерів пройшли планові ремонти на підприємствах Ізмаїла, Миколаєва, Одеси, Маріуполя. Були проведені роботи з відновлення корпусів, двигунів і технічного оснащення, регламентні роботи озброєння.

"Поряд з іншими кораблями і катерами морської охорони "оновилися" і колишні два порушники прикордонного законодавства - рибальські шхуни, які були конфісковані у браконьєрів і відтоді перебувають в складі ДПСУ. Зазначено, що з оновленими двигунами і спецобладнанням відтепер "Аметист" і "Онікс" стануть більш ефективними у протидії браконьєрській, контрабандній та іншій протиправній діяльності на морі", - сказано в повідомленні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  ВМС США направили в акваторію Чорного моря черговий бойовий корабель. На цей раз туди увійшов есмінець "Портер", оснащений крилатими ракетами. У Росії розхвилювалися і направили в Чорне моря малі ракетні кораблі "Вишній Волочек" і "Орехово-Зуєво", які оснащені крилатими ракетами "Калібр".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?