Українські музиканти виконали відомий хіт на бандурі: з'явилося відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Українські музиканти виконали відомий хіт на бандурі: з'явилося відео

Українські музиканти виконали відомий хіт на бандурі: з'явилося відео
Джерело:  YouTube

Музичний колектив B&B project записав до Дня захисника України кавер на хіт "Воїни світла" білоруського гурту "Ляпис Трубецкой".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на youtube-канал музикантів.
Пісня, у виконанні дуету, прозвучала на бандурі і баяні.
"Цей кавер присвячуємо всім воїнам, які зараз знаходяться на сході України. Вітаемо Вас зі святом, з Днем Зброєних Сил і Покровом! Бажаємо Вам козацького здоров'я, терпіння і бажаємо, щоб Ви всі швидше повернулися додому!", - написали музиканти в коментарі до свого відео.


B&B Project - гурт, який спеціалізується на виконанні кавер-версій популярних пісень. Його учасники - бандуристка Тетяна Мазур і баяніст Сергій Шамрай.
Відзначимо, пісня "Воїни світла" стала народним гімном і одним з символів боротьби українців як під час Майдану, так і на війні на Сході країни.
Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні Дня захисника України популярний співак Арсен Мірзоян разом з українським десантником Богданом Ковальчиним записали нову пісню "Бог біля тебе" в рамках масштабного соціально-художнього проекту "Пісні війни".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?