Українські нардепи поїхали домовлятися з Путіним - перша реакція Ради
Категорія
Політика
Дата публікації

Українські нардепи поїхали домовлятися з Путіним - перша реакція Ради

Українські нардепи поїхали домовлятися з Путіним - перша реакція Ради
Джерело:  online.ua

Український парламент виступив з важливою заявою після скандальної зустрічі проросійського політика Віктора Медведчука з главою Кремля Володимиром Путіним. Так, у Раді наголосили, що не уповноважували народних обранців від партії "Опозиційна платформа - За життя" проводити переговори з представниками Держдуми та главою РФ Володимиром Путіним. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу апарату ВРУ, передає ONLINE.UA.

"Щодо зустрічей народних депутатів від фракції "Опозиційна платформа - За життя" із представниками Державної Думи та президентом Російської Федерації 10 березня 2020 року, повідомляємо, що ці зустрічі відбулися за ініціативи політичної партії "Опозиційна платформа - За життя". Керівництво та представники вказаної фракції не були уповноважені вести перемовини від імені Верховної Ради, а обговорення ними будь-яких питань під час їхньої поїздки не погоджувалось", - офіційно заявили у Раді.

За словами представників парламенту, депутати, які поїхали у Москву, відрядження в апараті ВР не оформлювали. У парламенті кажуть, що народні обранці від "ОПЗЖ" здійснили приватну поїздку до Росії, а під час зустрічей з депутатами Держдуми та Путіним висловлювали позицію виключно своєї політичної сили.

Варто нагадати, що 11 березня стало відомо, що у Москві очільник політичної сили "Опозиційна платформа – За життя" Віктор Медведчук провів зустріч зі свої кумом та главою Кремля Володимиром Путіним. Проросійський політик на даних переговорах підняв тему "парламентського виміру "нормандського формату", а Путін підтримав його ідею і пообіцяв включитися.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Путін накинувся на США з цинічними звинуваченнями через Україну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?