Українські пілоти потренувалися воювати: з'явилися яскраві фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Українські пілоти потренувалися воювати: з'явилися яскраві фото

Українські пілоти потренувалися воювати: з'явилися яскраві фото

Пілоти 831-ї бригади тактичної авіації Військово-повітряних сил ЗСУ провели командирські польоти, відпрацювавши посадку бойових літаків в складних метеорологічних умовах.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Генштабу ЗСУ.
Відзначається, що темою льотної зміни стали відпрацювання єдиної методики відновлення навичок льотного складу з техніки пілотування, навігації та бойового застосування після перерви вдень і вночі в різних метеорологічних умовах.
"Екіпажі вдосконалювали льотні навички під час одиночних польотів і злітаність в складі пари, пілотаж на малих висотах, маневрування і атаки повітряних цілей. Льотний командний склад продемонстрував високу злагодженість дій з групою керівництва польотами, фахівцями командного пункту і всіма підрозділами, які забезпечують льотну зміну", - йдеться в повідомленні.
Читайте також: Український льотчик-ас вразив мережу вищим пілотажем: з'явилося відео
Повідомляється, що особлива увага під час командирських польотів приділялась відпрацюванню посадки бойових літаків в складних метеорологічних умовах, коли візуально важко визначити відстань до землі й льотчикам доводиться виконувати посадку, орієнтуючись виключно за приладами. Під час льотної зміни були перевірені методичні навички льотного інструкторського складу бригади.
"Дотримання чіткого порядку на землі й у повітрі, правильна організація роботи і злагоджена взаємодія посадових осіб, які беруть участь в управлінні та забезпеченні польотів, безперервний контроль за польотами літаків з використанням сучасних засобів зв'язку і радіотехнічного забезпечення польотів, щоденна професійна підготовка і особиста вимогливість - запорука успішного виконання бойових завдань, які стоять перед винищувальною авіацією. Керівний склад бригади показав високий рівень організації та проведення льотної зміни", - прокоментував польоти командир 831-ї бригади тактичної авіації полковник Сергій Ялишев.
Як повідомляв ONLINE.UA,  Генеральний штаб Збройних Сил України опублікував потужне відео про подвиги українських "кіборгів" під час оборони аеропорту Донецька в 2015 році.








Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?