Українські спецпризначенці тренуються у Британії, щоб повернути до Різдва окупований Крим
Категорія
Світ
Дата публікації

Українські спецпризначенці тренуються у Британії, щоб повернути до Різдва окупований Крим

Українські спецпризначенці тренуються у Британії, щоб повернути до Різдва окупований Крим
Джерело:  online.ua

Українські спецпризначенці тренуються у Британії, щоб повернути до Різдва окупований Росією Крим. Операції будуть відбуватись за підтримки нових ракет з країн Заходу.

Джерело: Sunday Express

Британські інструктори тренують українців для операції з повернення Криму

Британський таблоїд Sunday Express 29 липня повідомив, що британські війська тренують елітну українську бригаду спецпризначенців, щоб допомогти України повернути Крим до Різдва.

За його інформацією, понад 2 тисячі українських військових прибули до віддаленого місця в Дартмурі в Англії для участі у спеціальних навчаннях.

Джерела видання стверджують, що ці військові стануть вістрям операції з повернення Криму.

Операція включатиме удари з повітря, суші і з моря, а українські спецпризначенці використовуватимуть техніку для підриву і паралічу російських військ. В інших місцях бронетанкові підрозділи прориватимуть оборону.

Великою підтримкою стане використання далекобійних ракет з Великої Британії, США та Німеччини.

Навчання проходять в бойовому таборі в Окегемптоні в графстві Девон. Це місце закрите для усіх інших військових підрозділів і громадськості.

Кирило Буданов прогнозує якнайскоріше звільнення Криму

29 липня високопоставлений представник британського військового відомства зазначив, що акцент роблять на використанні гнучкої тактики НАТО, щоб допомогти українським військам "сформувати бойовий простір" перед тим, як завдати удару в серце ворога.

Операція з відвоювання Криму буде операцією з розгортання численних атак на російські війська… Ми можемо навчити їх нашій тактиці і показати, як користуватися технікою, але успіх буде залежати від здатності українців швидко адаптуватися і долати труднощі, – зазначило джерело.

У суботу ввечері глава української розвідки Кирило Буданов заявив, що війська увійдуть до Криму "незабаром".

У вересні минулого року Кирило Буданов говорив, що Україна повернеться до Криму до кінця весни 2023 року.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?