Українські сталкери: опубліковані фото Нацгвардії на ЧАЕС
Категорія
Україна
Дата публікації

Українські сталкери: опубліковані фото Нацгвардії на ЧАЕС

Українські сталкери: опубліковані фото Нацгвардії на ЧАЕС
Джерело:  ngu.gov.ua

Опубликовані фото з бійцями Національної гвардії України, які несуть службу на Чорнобильскій АЕС.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу НГУ.

Як відомо, одним із завдань Нацгвардії є охорона важливих державних об'єктів, таких як АЕС, а точніше — «охорона ядерних установок, ядерних матеріалів, радіоактивних відходів та інших джерел іонізуючого випромінювання».


Крім того, на самому об'єкті бійці НГУ зайняті у оперативних чергуваннях, перевіряють персонал і автотранспорта на контрольно-перепускних пунктах, зазначили у відомстві.


Варто додати, що фотографії військових дуже нагадують сюжети з гри «Сталкер», створеної українськими розробниками. Суть цієї «стрілялки» - пригоди головного героя у зоні ЧАЕС, де його завдання - прорив крізь натовп монстрів та мутантів, збір загадкових артефактів і спроби розкриття тайни реактора.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше у мережі з'явилися дані про успіхи Нацгвардії, яка фактично припинила незаконний видобуток бурштину на заході України.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?