Українські стрільби біля Криму: поплічник окупантів спробував жартувати
Категорія
Світ
Дата публікації

Українські стрільби біля Криму: поплічник окупантів спробував жартувати

Українські стрільби біля Криму: поплічник окупантів спробував жартувати
Джерело:  online.ua

Нелегітимний депутат Держдуми від окупованого Криму Руслан Бальбек спробував з іронією висловитися про навчальні стрільбах ВСУ із зенітно-ракетних комплексів в Херсонській області.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Lenta.ru.
"Стрільби, які можуть провести" Буками ", обмежуються Херсонською областю, і ракети до Криму не долетівши. Подібні стрільби становлять небезпеку тільки для пасажирів українських і зарубіжних авіаліній", - зазначив Бальбек.
Читайте також: Фантазери: в мережі висміяли реакцію окупантів Криму на рішення по скіфському золоту
"Україна" стиснула хвіст "і тепер стрясає повітря тільки навчаннями, що не перевищують дальності понад 30 кілометрів", - заявив нелегітимний депутат.
Нагадаємо, 10 лютого в Міноборони заявили, що в 2017 році Україна проведе бойові стрільби на полігоні "Ягорлик" в Херсонській області з зенітних ракетних комплексів "Бук-М1".
Користувачі прокоментували іронічні заяви Бальбека.
Єгор Артемов: Нацисти в 40-х роках, окупувавши білоруські та українські території, теж оцінювали небезпеку маневрів дивізій Союзу на Курській дузі
Хася Хасева: Мда. Від адже все зрозуміло, що шпанёнок в зв'язку з переходом в більш надійну банду раптом відчув себе шпана - :)) (як був "лежаком" від вбиралень так і залишився)



Як повідомляв ONLINE.UA, 1 грудня Повітряні сили Збройних сил України провели навчальні ракетні випробування на півдні країни біля окупованого Криму. У відповідь на навчання в Росії пригрозили Києву ракетним ударом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?