Українські тенісистки успішно стартували в Марокко
Категорія
Спорт
Дата публікації

Українські тенісистки успішно стартували в Марокко

Українські тенісистки успішно стартували в Марокко
Джерело:  online.ua

Дві українські тенісистки - Леся Цуренко і Катерина Козлова - успішно стартували на турнірі Grand Prix De SAR La Princesse Lalla Meryem в Марокко з призовим фондом $250 тисяч.
Як повідомляє ONLINE.UA, Цуренко в першому раунді обіграла іспанку Сільвію Солер-Еспінозу (6:4, 6:0), а Катерина Козлова переграла естонку Кайю Канепі (7:5, 6:1).
В 1/8 фіналу Козлова битиметься з першим номером посіву швейцаркою Тімеєю Бащинськи, що займає в світовому рейтингу 15-е місце (Козлова - 117-я).
Раніше суперниці зустрічалися в 2014 році на турнірі в Бірмінгемі. Тоді швейцарка перемогла в трьох сетах (4:6, 6:4, 6:2).
Цуренко зустрінеться з новозеландською тенісисткою Мариною Ераковіч, що займає 186-е місце в рейтингу WTA (Цуренко - 44-а). Перша зустріч тенісисток відбулася в британському Істберні в 2015 році і завершилася перемогою Ераковіч (6:2, 6:3).
ДИВІТЬСЯ: Україна розгромила Аргентину в Кубку Федерацій: опубліковано фото
Нагадаємо, минулого тижня Козлова дійшла до півфіналу у Стамбулі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?