Українські туристи потрапили в халепу за кордоном: з'явилися фото і подробиці
Категорія
Культура
Дата публікації

Українські туристи потрапили в халепу за кордоном: з'явилися фото і подробиці

Українські туристи потрапили в халепу за кордоном: з'явилися фото і подробиці

Близько сотні українських туристів, які відпочивали в Шрі-Ланці, опинилися у пастці через авіакомпанію, яка обдурила відпочиваючих.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook українки Марини Лук'янової.
"Пишу від імені ста покинутих українських туристів! Я і ще близько 100 співвітчизників в аеропорту міста Шарджа. Тут ми провели вже 6 годин. До цього 11 годин провели в аеропорту Коломбо", — написала вона з аеропорту в Об'єднаних арабських еміратах.
Туристка підкреслила, що "всьому виною авіакомпанія Air Arabia, яка обманом тримає нас тут".


Читайте також: Бархатний сезон в Криму: соцмережі вибухнули від фото з порадою українському туристу

"Вийти ми не можемо через відсутність візи. Квитків на інші рейси немає. Наші паспорти забрали для оформлення посадочних квитків, але поки не повернули. Офіційна версія скасування рейсів - туман. Хоча ми прилетіли з Коломбо, небо було чистим", — розповіла Лук'янова.
Вона додала, що "інші літаки злітають, але рейси на Київ тримають у невіданні третю добу".
"Туроператор Join UP знав про проблему, але випхнув нас в аеропорт, щоб не вирішувати питання. Посольство каже, що це проблеми авіакомпанії, і вони допомогти не можуть. Люди у відчаї. На обурений натовп кинулися поліцейські з кийками, хтось крикнув ИГИЛ бомба, народ в паніці розбігся", — розповіла українка.
У той же час, серед українців "панує істерія і паніка, вай-фай в аеропорту відсутня, є тільки в зоні бізнес лаунжу".


Читайте також: В Іорданії зі стріляниною захопили іноземних туристів: з'явилося відео і подробиці

Вона повідомила також, що "Казахстан відправляє літаки за своїми громадянами" і задалася питанням — "що робити українцям?"


Пізніше дівчина написала, що "консул приїхав, допоміг нам оформити посадочні талони на сьогоднішній ранковий рейс", однак незабаром український рейс був скасований.


"Скоро з Коломбо прилетять ще пасажири. Нас не розселяють. Air Arabia не спілкується з нами, туроператор Join Up не відповідає на дзвінки агентств. Вчора нашого консула ледь пропустили в аеропорт", — повідомила вона.


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  в мережі з'явилося відео із нападом фаната Путіна на туриста, одягненого в майку із образою на адресу Путіна.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?