Українські військові на околицях Лисичанська — Гайдай
Категорія
Україна
Дата публікації

Українські військові на околицях Лисичанська — Гайдай

Українські військові на околицях Лисичанська — Гайдай
Джерело:  online.ua

Очільник Луганської ОВА Сергій Гайдай розповів, що українських військових бачили на околицях окупованого Лисичанська.

Джерело: голова Луганської ОВА Сергій Гайдай у Фейсбуці та коментарі  Суспільному

ЗСУ перебувають на околиці Лисичанська

Подробиць не буде. Але наші ЗСУ на околицях Лисичанська. У росіян паніка, масово виїжджають, - сказав Гайдай.

Також Гайдай опублікував допис з натяком на майбутнє звільнення міста.

Лисичанськ …… чудове українське місто. Ох і роботи буде по відновленню. Сватово та Кремінна – як у вас справи? Я просто поцікавився…- написав він.

Також він повідоми, що вночі 10 вересня над Кремінною партизани підняли український прапор, а росіяни та колаборанти масово покидають територію Луганщини.

Луганщина починається майже одразу по лівому берегу річки Оскол і будьте впевнені мої дорогі земляки, що Кремінна, Сватове, Мілуватка, Рубіжне та інші містечка нашого регіону невдовзі також побачуть синьо-жовті кольори українського прапору, який з гордістю піднімуть наші хоробрі воїни, які творять історію і демонструють дива на наших з вами очах! – написав Гайдай.

Нагадаємо, що 3 липня внаслідок важких боїв українські війська відійшли від займаних позицій у Лисичанську Луганської області.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?