Українські військові перейшли у наступ під Харковом
Категорія
Україна
Дата публікації

Українські військові перейшли у наступ під Харковом

Українські військові перейшли у наступ під Харковом
Джерело:  online.ua

У командуванні Сухопутних військ України повідомили про переход у контрнаступ під Харковом.

Джерело: Facebook-сторінка Сухопутних військ ЗСУ

Українські військові женуть російських загарбників від Харкова 

Представники командування Сухопутних військ підкреслили, що перехід у контрнаступ став можливим завдяки незламності та мужньості українських військових.

До того ж, у командуванні заявили про відсутність резервів у військових РФ, іхню деморалізацію та відступ озброєнних підрозділів так званих "ЛДНР".

Підкреслюється, що бойовики та найманці так званих "ЛДНР" почали залишати підрозділи російських окупантів та тікати додому.

Тим часом українські ППО збили ворожий літак під Черніговом.

Щойно в околицях Чернігова фахівці ППО збили ще один ворожий штурмовик, - повідомили представники Оперативного командування"Північ".

Згодом голова Чернігівської обласної військово-цивільної адміністрації В'ячеслав Чаус повідомив, що пілота ворожого літака затримали.

Щойно в Чернігові затримано пілота збитого російського літака СУ-25. Район Заборовки. Також сьогодні збитий ворожий безпілотник, - підкреслив Чаус.

Між тим, стало відомо, що евакуація з Маріуполя опинилась під загрозою зриву через порушення російськими окупантами умов припинення вогню.

У зв'язку з тим, що російська сторона не дотримується режиму тиші і продовжила обстріл як самого Маріуполя, так і його околиць, з метою безпеки евакуація населення переноситься, - повідомили представники міської мерії.

Жителів Маріуполя закликають розходитись та прямувати в укриття.

Додаткову інформацію про евакуацію буде розміщено найближчим часом. На даний момент йдуть переговори з Російською Федерацією про встановлення режиму тиші та забезпечення безпечного гуманітарного коридору. Також інформуватимуть жителів міста поліцейські за допомогою гучномовців, - повідомляють представники мерії.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?