Українські військові показали, як стріляють недалеко від Криму: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Українські військові показали, як стріляють недалеко від Криму: з'явилися фото

Українські військові показали, як стріляють недалеко від Криму: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

У Херсонській області пройшли тактико-спеціальні навчання підрозділів протиповітряної оборони України оперативно-тактичного угруповання "Південь" і підрозділів бойового забезпечення.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Міністерства оборони України.


"Під час навчань військовослужбовці відпрацювали питання управління і взаємодії різнорідних підрозділів: аерозольні маскування при зміні стартових позицій, приховане висування в райони розгортання підрозділів ППО, а також спільний рух колони на велику відстань", - сказано в повідомленні.


В оборонному відомстві також підкреслюють, що особливість даний навчань - виконання підрозділами ППО поставлених завдань як вдень, так і вночі.


Читайте також:  Українські військові потренувалися стріляти по ворогу в складних умовах: з'явилися фото


Тактико-спеціальні заняття проводилися в напруженому режимі з інтенсивним застосуванням імітаційних повітряних цілей.


Під час занять військовослужбовці з досвідом бойового застосування штатного озброєння в зоні АТО ділилися досвідом з випускниками навчальних підрозділів.


За підсумками навчань визнана необхідність вдосконалення бойового злагодження розрахунків і набуття практичного досвіду бойового застосування штатного озброєння і військової техніки.


Читайте також:  Ракетами по Путіну: нова тактика Києва


Раніше в Міноборони повідомляли, що Україна планує проводити регулярні навчальні ракетні стрільби над Чорним морем.


Як повідомляв ONLINE.UA,  на початку грудня в Херсонській області на півдні України біля окупованого Криму були проведені навчання Збройних Сил України, що включають в себе ракетні стрільби.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?