Українські військові потренувалися стріляти по ворогу в складних умовах: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Українські військові потренувалися стріляти по ворогу в складних умовах: з'явилися фото

Українські військові потренувалися стріляти по ворогу в складних умовах: з'явилися фото

Українські військові провели тактичні навчання з бойовими стрільбами в складних природних умовах, відпрацьовуючи ведення бою у складі батальйонів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook оперативного командування "Південь" Збройних сил України.
«На базі одного з полігонів були проведені батальйоні тактичні навчання з бойовою стрільбою. Підрозділи, які брали участь у заході, відточували свою бойову майстерність під час ведення різних видів бою», — йдеться в заяві.
Також повідомляється, що до навчань, окрім загальновійськових підрозділів, були залучені й інші роду військ, зокрема, артилерія, підрозділи протиповітряної оборони, оперативного забезпечення».


Читайте також: На Донбасі побачили американського генерала: ДНР-ЛНР порадили занепокоїтись

«Незважаючи на складні погодні умови, всі завдання були виконані», — підкреслили військові.


За словами спостерігав за ходом навчань генерал-майора Володимира Кравченка, українські бійці продемонстрували високий рівень підготовки артилерійських підрозділів та підрозділів зв'язку, які у всіх видах бою і складних метеорологічних умовах відмінно виконали бойові завдання».


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  українські зброярі показали фото і відео вдалих випробувань розробленого ними ракетного комплексу.











Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?