Українські військові проведуть навчання на кордоні з Кримом
Категорія
Події
Дата публікації

Українські військові проведуть навчання на кордоні з Кримом

Українські військові проведуть навчання на кордоні з Кримом
Джерело:  Крим.Реалії

Прес-офіцер оперативного командування «Південь» ЗСУ Ігор Бірюков повідомив, що 28 квітня у Херсонській області, що межує з анексованим Кримом, відбудуться навчання військових.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Крим.Реалії».

«Це планові навчання з бойової підготовки та злагодженості військових частин. Згідно з цим планом передбачено низку заходів, в тому числі і марш, і подолання водних перешкод», – сказав Бірюков.

Читайте також: Військові провели масштабні навчання з утримання ракет і боєприпасів: фоторепортаж

За його словами, навчання не вплинуть на роботу контрольних пунктів на адміністративному кордоні з Кримом.

Також вранці 27 квітня відбудеться марш з подоланням водної перешкоди у Миколаївській області. Його виконає окрема мотопіхотна бригада, яка найближчим часом буде виконувати бойові завдання в зоні антитерористичної операції на сході України.

У прес-службі Бердянського прикордонного загону Держприкордонслужби України підтвердили, що навчання в регіоні на роботу КПВВ на адміністративному кордоні з Кримом не вплинуть.

Як повідомляв ONLINE.UA, 21 квітня на території Генічеського району Херсонської області, що межує з анексованим Кримом, відбулися антитерористичні навчання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?