Українські військові ведуть запеклі бої з окупантами під Києвом
Категорія
Україна
Дата публікації

Українські військові ведуть запеклі бої з окупантами під Києвом

Українські військові ведуть запеклі бої з окупантами під Києвом
Джерело:  online.ua

За інформацією очільника Київської області Олексія Кулеби, вночі тривали важкі бої в Ірпені та на території Бородянської громади.

Джерело: Telegram-канал

Окупанти намагаються оточити Київ 

Вишгородський район. Північ району залишається окупованою ворогом. Поліська, Димерська, Іванківська громади на межі гуманітарної катастрофи. До району надходить гуманітарна медична та продуктова допомога. Але загарбник не дає можливості допомогти окупованим громадам. Людям, які самостійно виходять з окупованої території, надається допомога та організовується евакуація з району, - зазначає Олексій Кулеба.

Він також повідомив, що в повній ізоляції опинився Славутич. Жителі міста потребують допомоги з продуктами та ліками.

Напружена ситуація зберігається в Бучанському районі.

Макарівська громада - немає зв'язку. У Бородянській громаді зафіксовано переміщення ворога. Громада готується до евакуації. У Немішаївській, Дмитрівській, Бучанській, Гостомельській громадах - пересування ворожої техніки. Уночі відбувалися бої в Ірпені, - повідомляє очільник області.

При цьому вранці, за словами Кулеби, ворог здійснив обстріл "Градами" житлових районів в Білогородській громаді, в результаті чого було повністю зруйновано кілька житлових будинків, двоє людей загинули, ще один отримав поранення.

Броварський район. Зафіксовано пересування ворожої техніки населеними пунктами: Баришівська громада, Калитянська громада, Великодимерська громада. Там тривають бойові дії, - повідомляє Кулеба.

За його словами, у селі Гоголів в ніч на 12 березня внаслідок ракетного удару сталася пожежа в будівлі цеху з виготовлення рибної продукції та зруйновано будівлю підприємства "Шельф".

З 11 на 12 березня в селі Лукаші внаслідок бойових дій пошкоджено приміщення місцевої школи. Після ворожих обстрілів виникла пожежа на складах замороженої продукції, що розташовані неподалік села Квітневе, - повідомляють в Київській ОДА.

Також вночі обстріляли північну частину Бориспільського району, жертв немає.

Фото - facebook.com/GeneralStaff.ua

Водночас в ОДА наголосили, сили оборони перебувають у підвищеній боєготовності. Проводиться робота з укріплення блокпостів. Постійно забезпечується вирішення гуманітарних питань.

У Білоцерківському, Обухівському та Фастівському районах ситуація контрольована. Водночас у Василькові (Обухівський район) о 07:00 сталися чотири потужні вибухи, а у Фастівському районі вночі після обстрілу сталося загоряння залишків пального на нафтобазі в селі Крячки.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?