Українські військові відбили у окупантів РФ Волноваху
Категорія
Україна
Дата публікації

Українські військові відбили у окупантів РФ Волноваху

Українські військові відбили у окупантів РФ Волноваху
Джерело:  online.ua

Українські військові відбили у російських окупантів селище Волноваха у Донецькій області.

Джерело: Facebook-сторінка представниці Донецької ОДА Тетяни Ігнатченко

Україна повернула контроль над Волновахою 

Однак селище вщент зруйноване у результаті безперервних ворожих обстрілів.

Представниця ОДА зазначила, що російські окупанти не припиняють обстріли мирного населення.

Волноваха наша. Але ситуація в місті дуже важка. Артобстріли не припиняються другий день. І в ці хвилини теж гримлять. Місцеві кажуть, летить так важко, що залишає воронки в три-п'ять метрів. Води немає вже кілька днів. Немає електрики, тому що розбиті підстанції. Немає газу. Завезти хліб або продукти немає можливості. У людей розряджені телефони. Зв'язок поганий. Центральна районна лікарня працює. На генераторах. Але швидкі не виїжджають, бо небезпечно. Допомогу надають тим, хто може прийти або кого приводять. В даний час там знаходяться 11 поранених. Лікарня теж постраждала - рашисти потрапили в будівлю лор відділення, - повідомила Ігнатченко.

Представниця ОДА заявила, що у селищі є свій місцевий відділ ДСНС, однак працівники не можуть виїхати на місця пошкоджень через постійні ворожі обстріли.

Між тим, видання "Українська правда" із посиланням на власні джерела повідомляє, що представники Росії стверджують, що Україна погодилась про проведення переговорів на кордоні.

Зокрема, видання пише, що представники президента України Володимира Зеленського підтвердили цю інформацію.

Без жодних попередніх умов. Це важливо. Вони ініціювали. У нас буде дуже правильна делегація, - підтвердив журналістам видання співрозмовник з оточення Володимира Зеленського.

У той же час представник переговорної групи РФ Володимир Мединський заявив, що Україна погодилась на проведення переговорів у білоруському Гомелі.

Наразі туди прямують кремлівські дипломати.

Видання із посиланням на власні джерела в українській владі також повідомило, що Україна збирається проводити переговори з Білорусю щодо недопущення військового вторгнення.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?