Українські військові завдали серію влучних ударів по позиціях армії РФ на сході
Категорія
Україна
Дата публікації

Українські військові завдали серію влучних ударів по позиціях армії РФ на сході

Українські військові завдали серію влучних ударів по позиціях армії РФ на сході
Джерело:  online.ua

В МВС України зазначили, що один з підрозділів Нацгвардії, який приймає участь у бойових діях на сході, серією влучних артилерійських пострілів ліквідував склад із боєкомплектом армії РФ та завдав ворогу численних втрат у військовій техніці та живій силі.

Джерело: Facebook-сторінка МВС України

ЗСУ продовжують потужно бити по позиціях кремлівських окупантів на сході України

Бійці одного з підрозділів Національної гвардії за минулу добу завдали значних втрат ворогові на одному зі східних напрямків. Знищили склад БК, 1 - БМД, 2 - БМД, місце зосередження особового складу противника та дві одиниці БАТ, які ворог використав для інженерного обладнання своїх позицій, - зазначили в МВС.

Зі свого боку представники військової розвідки Міноборони України зазначили, що військові російської армії у будь-який спосіб намагаються втекти від війни.

Зокрема, солдати РФ шукають інвалідність у родичів, щоб оформити опікунство.

У черговій перехопленій розмові російський солдат у Донецькій області намагається дізнатися у матері про її інвалідність. Це дозволить йому відмовитися йти у наступ і повернутись додому.

З 1 та 2 я можу стати твоїм опікуном... Мене можна звідси забрати зараз. Все, я пишу відмову тоді. А ти роби мені групу, щоб я був твоїм опікуном, - зухвало заявив у телефонній розмові військовий російської терористичної армії.

Проте виявилося, що у матері 3 група інвалідності, тобто окупанта відправлять на передову. Він зізнається, що лише п'ятеро людей погодилися йти в бій, решта відмовилися.

Я розумію, що я панікую. Позавчора, як серце боліло, мені лікар таблеток. Я випив, напився. Мені аж так відразу легко стало і, на**й, нас тут накрили, оточили і почали стріляти, - розповідає окупант.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?