Українські військові знищили до 10 російських генералів — Міноборони США
Категорія
Україна
Дата публікації

Українські військові знищили до 10 російських генералів — Міноборони США

Українські військові знищили до 10 російських генералів — Міноборони США
Джерело:  online.ua

Україна вбила від восьми до десяти російських генералів під час війни, повідомив Директор Розвідувального управління Міноборони США Скотт Берр’є.

Джерело: CNN

Україна знищила до 10 російських генералів

Американські чиновники уважно стежили за зростанням кількості загиблих генералів серед російських військових — надзвичайно високий показник для сучасних військових, який значно перевищує кількість американських генералів, втрачених протягом 20 років конфлікту в Афганістані.

Деякі американські чиновники пояснюють цю нетипово високу цифру частково розвідувальною підтримкою, наданою Сполученими Штатами, в той час як інші вважають, що це пов’язано з тим, що російські генерали змушені діяти набагато далі в зоні конфлікту, ніж зазвичай можна було б очікувати, щоб мотивувати їхні війська.

Чи той факт, що Росія втрачає всіх цих генералів, говорить вам про те, що цим генералам доводиться йти вперед, щоб забезпечити виконання своїх наказів? — запитав сенатор від Республіканської партії Арканзасу Том Коттон.

Бер’є ствердно відповів на це питання.

Загалом, Бер’є сказав, що Україна краще готова до участі в конфлікті через мотивованих солдатів, навіть якщо її війська набагато менші, ніж російські сили.

Я думаю, що українці мають рацію з точки зору витривалості та того, як вони стикаються з захистом своєї нації. Я не впевнений, що російські солдати з далеких російських військових округів справді це розуміють.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?