Українські військові знищили великі сили російських окупантів під Черніговом
Категорія
Україна
Дата публікації

Українські військові знищили великі сили російських окупантів під Черніговом

Українські військові знищили великі сили російських окупантів під Черніговом
Джерело:  online.ua

Українським військовим вдалось зупинити ворожий наступ під Черніговом, знищивши близько 20 танків та до 15 одиниць військової техніки.

Джерело: Сухопутні сили ЗСУ

Військові зупинили наступ російських окупантів під Черніговом 

Підрозділи оперативного командування "Північ" знищили близько 20 одиниць ворожих танків на менському напрямку на Чернігівщині. Також підрозділ "Півночі" знищив колону ворожої техніки, яка рухалася з боку Ріпок на Чернігів. Втрати близько 10-15 одиниць техніки, - повідомляють представники командування Сухопутних сил.

Мер Маріуполя Вадим Бойченко повідомив про запеклі бої на підступах до Мариуполя. За його словами, бої тривають за всіма напрямками.

Місто з водою, хоч Росія перерізала нам основне джерело з Сіверського Донця. Є електрика у місті. На жаль, перебиті 34 трансформаторні підстанції. І ми не можемо поки їх полагодити, бо вони сього перебувають під постійними обстрілами. Реального режиму тиші немає, йдуть бої в районі Павлополя. Томи не можемо відновлювати житловий фонд. Але транспорт працює у штатному режимі і безкоштовно. Є інформація від наших військових, що у місті працюють диверсійні групи. Один диверсант затриманий, який наносив розмітку на міст, зелений хрест, для корегування авіаудару, - повідомив Бойченко.

Паралельно з тим мешканців Коростенського району на Житомирщині попередили про обстріл військової частини в Ушомирі.

Також вибухи біля міста. Будьте обережні.Терміново всі до бомбосховищ! - повідомили представники Коростенської РДА.

Заступник міністра інфраструктури Мустафа Найєм в Telegram повідомив про знищення українськими військовими російського винищувача СУ-35.

Наш збив російський СУ-35. Вже другу добу ми всі пишаємось нашою армією. Спокійно, без істерики, без пафосу та чорноротої пропаганди. Ця війна має стати початком кінця путінського режиму, - повідомив Наєм.

У той же час радник президента України Олексій Арестович повідомив про знищення всіх ворожих ДРГ в Києві.

Є така практика, коли ворожі війська підходять до столиці законспіровані ДРГ, які там посиділи пару місяців виходять, щоб створити переполох і чинити психологічний тиск на населення. Таке явище в Києві сталося, але аж ніяк не було масовим. Група російських хуліганів була на Оболоні, група була на Лук'янівці. І, наскільки мені відомо, на Печерську - була коротка стрілянина, яка відразу припинилася. Це ми говоримо про сьогоднішньому ранку. Їх швидко зачавили. Працює професійно СБУ, працює Нацгвардія і т. д. Зараз все це припинилося. ДРГ або знищені або захоплені. Станом на 12:20 стрілянини в Києві немає. Нових сигналів не надходило. Напевно, ДРГ Десь є, але я думаю вони притихли, - повідомив Арестович.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?