Українські воїни записали відеозвернення на підтримку сайту "Миротворець"
Категорія
Україна
Дата публікації

Українські воїни записали відеозвернення на підтримку сайту "Миротворець"

Українські воїни записали відеозвернення на підтримку сайту "Миротворець"
Джерело:  online.ua

Українські бійці, які борються з сепаратистами, що захопили території Донбасу, записали відеозвернення в зв'язку з закриттям сайту "Миротворець", що відбулося після скандалу з публікацією інформації про журналістів, акредитованих в так званих ДНР і ЛНР.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку народного депутата і радника глави МВС Антона Геращенка в Facebook.
"Бійці української армії, обурені цькуванням проекту "Миротворець", записали своє відеозвернення на підтримку волонтерів", - пише він і публікує відео.
"На сайті "Миротворець" зараз виникли проблеми. Ми з побратимами використовували базу даних "Миротворця" для виявлення і затримання потенційно небезпечних сепаратистів-терористів не тільки в зоні АТО, а далеко за її межами", - розповів боєць.
Також він звернувся до всіх небайдужих з проханням прийти на допомогу команді "Миротворець".


1 3 травня про закриття оголосив сайт "Миротворець", на якому публікувалися дані про донбаських сепаратистів і іноземних громадян, які їх підтримували. Цьому рішенню передувала різка реакція на публікацію "миротворців" списку українських і зарубіжних журналістів з "акредитацією" угруповання ДНР. Шкідливою ​​цю публікацію вважає частина працівників засобів інформації, правозахисні організації на кшталт Комітету захисту журналістів, що базується в Нью-Йорку, Євросоюз тощо.
Нагадаємо, сайт "Миротворець" вказав, що рішення про закриття прийнято через "вимоги уповноваженого з прав людини Лутковської, а також вічно заклопотаного Євросоюзу, а також антиукраїнськи налаштованих журналістів України на чолі з заступником міністра інформаційної політики України Поповою".
Варто відзначити, що за станом на 17 травня сайт "Миротворець" все ж зберіг доступ до бази даних донбаських і кримських сепаратистів і іноземних громадян, які їх підтримують або підтримували.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?