Українські зірки співають у рамках флешмобу TogetherAtHome: Юлія Саніна, Kishe та Денис Жупник
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Українські зірки співають у рамках флешмобу TogetherAtHome: Юлія Саніна, Kishe та Денис Жупник

Українські зірки співають у рамках флешмобу TogetherAtHome: Юлія Саніна, Kishe та Денис Жупник
Джерело:  online.ua

Українські зірки співають онлайн, підтримуючи своїх шанувальників під час карантину, що пов'язаний з пандемією коронавірусу, не лише в Україні, але й по всьому світі. До флешмобу #TogetherAtHome долучаються все більше світових зірок та гуртів, у тому числі й українські музиканти, передає ONLINE.UA.

Зірка радіостанції "Хіт ФМ", телеканалів М1 і М2, відомий український теле-, радіоведучий та шоумен Денис Жупник не втомлюється дивувати мережу та усіх своїх шанувальників фантастичним голосом та артистизмом. Цього разу Денис вирішив розвіяти сум українців, які знаходяться на карнтині, та записати кавер на хіт всесвітньо відомого канадського співака The Weeknd. Трек The Hills у виконанні шоумена прозвучав емоційно та нетипово - фанати старання шоумена оцінили десятками лайків та коментарів.

Нещодавно стало відомо, що Денис Жупник підкорив усіх своїм вокальним талантом і викликав справжній фурор на шоу "Голос країни 10". Чарівна українська співачка Тіна Кароль, яка відома на проєкті як найвимогливіша суддя, розвернула своє крісло до конкурсанта на перших хвилинах виступу. Для участі в "сліпих прослуховуваннях" український шоумен обрав популярну пісню Монатіка "Жизнь поет".

В соціальних мережах Денис вдається до різноманітних проявів свого таланту та до цікавих експерементів, за якими спостерігають чимало його фанатів. Кавер на хіт The Weeknd став приємним сюрпризом для багатьох шанувальників шоумена, які обожнюють його фантастичний голос.

"Не знаєте перекладу - не засмучуйтеся! Пісня про карантин, якщо коротко", - з гумором прокоментував свій новий відеоролик Денис Жупник.

"Бравоооо!; Дуже круто; Прекрасно!; Вразив, брат! Дякую!", - коментують кавер на трек The Hills друзі та фанати Дениса.

Не дав засумувати на карантині своїм шанувальникам й відомий український співак Kishe.

До флешмобу #TogetherAtHome також приєдналася співачка Юлія Саніна із гурту THE HARDKISS. Вона співала в онлайн-режимі для своїх шанувальників та закликала інших артистів проводити подібні ефіри із своїх домівок.

Раніше  ONLINE.UA розповідав, що легендарний голлівудський актор Том Генкс та його дружина Ріта Вілсон поділилися приємною новиною — вони, на щастя, одужали після коронавірусу. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?