Українські ЗМІ створюють паніку дезінформацією - глава НБУ
Категорія
Економіка
Дата публікації

Українські ЗМІ створюють паніку дезінформацією - глава НБУ

Українські ЗМІ створюють паніку дезінформацією - глава НБУ

Глава Нацбанку Валерія Гонтарєва заявила, що українські ЗМІ публікують недостовірну інформацію, яка створює паніку на ринку, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Дзеркало тижня.
"Проблема нашої країни, напевно, більше в тому, що дуже багато засобів масової інформації перебуває в руках олігархічного клану. Тому дуже часто, не хочу образити присутню тут пресу, але я називаю це вільною продажною пресою. І це дуже страшно. Якщо ми робимо... демонополізацію всього ринку, деолігархізацію всіх наших економічних секторів, то я думаю, сектор мас-медіа повинен одним із перших, мабуть, потрапляти туди", - заявила вона в ході лекції "Як подолати ідеальний шторм і реформувати фінансову систему: погляд з НБУ" в рамках курсу лекцій "Макроекономіка від перших осіб: гроші, центробанк, політика".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?