Українські знаменитості похвалилися своїми вишиванками: опубліковані фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Українські знаменитості похвалилися своїми вишиванками: опубліковані фото

Українські знаменитості похвалилися своїми вишиванками: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

Сьогодні, 19 травня, в День вишиванки українські знаменитості поділилися своїми колекціями вишитих сорочок, виклавши знімки в соцмережах.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінки в соціальних мережах знаменитостей.
Українська журналістка, ведуча програми "Світське життя" Катя Осадча на своїй сторінці в Instagram написала привітання зі святом і поділилася знімками в вишиванках:
"Вітаю всіх з Днем вишиванки! А ви сьогодні одягли свою улюблену вишиванку? Приєднуйтесь! Викладайте фото", - підписала Катя одну з публікацій.


Українська телеведуча, співачка і громадський діяч Анжеліка Рудницька поділилася своїми вишиванками на своїй сторінці в Facebook:
"Мої вишиванки. Вони такі різні - від скромних, старих із вицвілими квітами і до сучасних версій. Вони надихають, прикрашають, оберігають, гріють, вражають", - написала Рудницька.


Українська співачка і актриса, представниця України на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2011 Міка Ньютон показала фото у вишиванці в своєму мікроблозі.


Також своїми вишиванками похвалилися Тіна Кароль, Марія Яремчук, Оля Полякова, Ольга Сумська, Санта Дімопулос, Маша Єфросиніна, Світлана Лобода та інші українські зірки.
Як повідомлялося раніше, переможниця Євробачення 2016 Джамала показала свою колекцію вишиванок.
Як повідомляв ONLINE.UA, колекцію вишиванок українського дизайнера Оксани Караванської покажуть в Парижі.

Тіна Кароль



Марія Яремчук



Оля Полякова



Ольга Сумська



Маша Єфросиніна



Світлана Лобода



Санта Дімопулос



Дзидзьо



Анжеліка Рудницька



Анжеліка Рудницька



Катя Осадча


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?