"Українських диверсантів" таємно вивезли з окупованого Криму в Москву
Категорія
Світ
Дата публікації

"Українських диверсантів" таємно вивезли з окупованого Криму в Москву

"Українських диверсантів" таємно вивезли з окупованого Криму в Москву

Так званих  "українських диверсантів" Євгенія Панова і Андрія Захтія, яких ФСБ РФ затримала в окупованому Криму, могли таємно перевезти з Сімферополя до московського СІЗО "Лефортово".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook члена громадської спостережної комісії Москви, правозахисниці Зої Світлової.
За її словами, Панова і Захтія приховували більше тижня.
"І ось знову ми когось "виявили в Лефортово". Чесне слово, ми не спеціально. Досить того, що від нас цих арештантів приховували цілий тиждень, заявляли, що таких людей в СІЗО "Лефортово" немає. Це на замітку майбутнім членам громадської спостережної комісії. Ходити потрібно по всіх камерах!", - написала правозахисниця.
Самі "диверсанти" розповіли правозахисникам, що їх перевезли з окупованого Криму в Москву в ніч на 7 жовтня.
Нагадаємо, в ФСБ РФ  10 серпня заявили про нібито запобігання в ніч на 8 серпня двох спроб прориву на територію окупованого Криму "диверсійно-терористичних груп"  з числа бійців спецпідрозділів Міноборони України і загибель в ході зіткнення російського військовослужбовця.
Як повідомляв ONLINE.UA,  свої свідчення про "диверсії" в Криму співробітникам Федеральної служби безпеки Росії житель українського Енергодара Євген Панов дав під тортурами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?