Українських політиків зробили "няшками", соцмережі регочуть: з'явилися фото
Категорія
Політика
Дата публікації

Українських політиків зробили "няшками", соцмережі регочуть: з'явилися фото

Українських політиків зробили "няшками", соцмережі регочуть: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

Українських політиків перетворили на "няшних" персонажів аніме-мультфільмів за допомогою популярного додатка для Meitu.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Китайський популярний фоторедактор Meitu, у якого є версії і для iOS, і для Android, за допомогою функції "Hand-drawn selfies" дозволяє в одне натискання перетворити людей на фото персонажів аніме-мультфільмів. Додаток звужує обличчя і збільшує на фотографії очі, надаючи людині на фото "няшний" вигляд.
Фоторедактор набирає популярність і в Україні. Так через додаток обробили фотографії українських нардепів Сергія Пашинського, Надії Савченко, Олега Ляшка, а також зниклого екс-президента Віктора Януковича.
Читайте також: Порошенко, Тимошенко і Савченко потрапили на "ікони": з'явилися фото


Сергій Пашинський




Надія Савченко




Олег Ляшко




Віктор Янукович




Користувачі мережі в захваті від такого перетворення українських політиків. Пашинського порівняли з Шуриком з відомого радянського фільму "Операція И", а також з мером Львова Андрієм Садовим.





А Савченко порадили домалювати волосся.



Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні Нового року в мережі представили набір вітальних листівок, в яких весело узагальнили політичні події в Україні за 2016 рік.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?