Український актор жорстко висловився про колег-путинців з Росії
Категорія
Культура
Дата публікації

Український актор жорстко висловився про колег-путинців з Росії

Український актор жорстко висловився про колег-путинців з Росії

Відомий український актор Олексій Вертинський звернувся до російським артистам, які схиляються перед  президентом Росії Володимиром Путіним.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його інтерв'ю Радио Свобода.

"Я про існування цієї сторони світу забув, я їх відкинув. Мені це нецікаво. Вони всі – злочинці мають бути покарані", — заявив він.
Пояснюючи свої слова про злочинців, Вертинський сказав: "В'їхали в мій будинок на танках, стріляють, брешуть, що це не війна, але ж ви вбиваєте моїх людей!"


Читайте також: В мережі посміялись над відео з лайкою Путіна

"Вилизують "всі твої тріщинки" у "улюбленого президента", а він – злочинець, і вони не помічають. Не вбий, не вкради – не мають ніякого значення. Нікчеми", — обурився він поведінкою відомих російських акторів, таких як Сергій Безруков і Олег Табаков.


При цьому він визнав, що "якщо б не було війни, я, можливо, про їх існування не став би й згадувати".


"Хай би робили все, що завгодно. Шкода в тому, що вони для багатьох мільйонів були іконами", - з гіркотою додав Вертинський.


У той же час, що стосується Табакова, а також відомо режисера Микити Михалкова, вони змогли так міцно стояти на ногах "тому що за будь-якої влади вони знали, що вони лизали".


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  американський фінансист Джордж Сорос дав тривожний прогноз щодо майбутнього голови Білого дому Дональда Трампа і президента РФ Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?