Український боксер битиметься зі знаменитим чемпіоном
Категорія
Спорт
Дата публікації

Український боксер битиметься зі знаменитим чемпіоном

Український боксер битиметься зі знаменитим чемпіоном
Джерело:  online.ua

Чемпіон Європи з боксу українець Дмитро Кучер битиметься проти легендарного німецького боксера Марко Хука за титул чемпіона світу IBO в першій важкій вазі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на німецькі ЗМІ.
Поєдинок відбудеться 19 листопада на Tui Arena в німецькому Ганновері.
Хук протягом шести років володів титулом чемпіона світу WBO, який втратив в бою з поляком Кшиштофом Гловацькі. А Гловацькі, нагадаємо, зазнав поразки від Олександра Усика.
Останній бій Хук провів 27 лютого проти американця Оли Афолабі, здобувши дострокову перемогу (Афолабі відмовився від продовження бою в 10-му раунді). А Дмитро Кучер 10 червня завоював пояс EBU у поєдинку з валлійцем Енцо Маккарінеллі.
Читайте: Не переможний український боксер побив росіянина
Відзначимо, що 32-річний Дмитро Кучер провів на профі-рингу 26 боїв - 24 перемоги, 1 нічия і 1 поразка. 18 поєдинків українець виграв достроково.
31-річний Хук провів 43 бої - 39 перемог (27KO), 1 нічия і 3 поразки (2 KO). Крім Гловацькі Хук зазнавав поразок від британця Стіва Каннінгема (29.12.2007, бій за титул чемпіона світу IBF в першій важкій вазі) і росіянина Олександра Повєткіна (25.02.2012 - бій за титул чемпіона світу WBA в суперважкій вазі).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?