Український боксер-чемпіон битиметься за другий пояс
Категорія
Спорт
Дата публікації

Український боксер-чемпіон битиметься за другий пояс

Український боксер-чемпіон битиметься за другий пояс
Джерело:  online.ua

Чемпіон світу з боксу в першій напівсередній вазі за версією WBC українець Віктор Постол битиметься за другий чемпіонський пояс.
Як повідомляє ONLINE.UA, наступним суперником непереможного Постола буде американський боксер Теренс Кроуфорд на прізвисько "Мисливець", що володіє чемпіонським титулом WBO.
ДИВІТЬСЯ: Легендарний Пакьяо переміг в останньому бою в кар'єрі: опубліковано відео
"Ми вже узгодили деякі деталі контракту про майбутній поєдинок. Віктор прийняв бій. Ми просто чекали рішення Кроуфорда. Тепер справа за промоутерською компанією і деякими останніми деталями чемпіонського поєдинку", - сказав менеджер українського боксера Вадим Корнілов в інтерв'ю BoxingScene.
Цікаво, що Кроуфорд, як і Постол, провів 28 боїв. І всі виграв. Американець здобув 20 перемог нокаутом, тоді як українець тільки 12.
ДИВІТЬСЯ: Українець Гвоздик побив француза в другому раунді: відео нокауту
Нагадаємо, що Віктор Постол завоював чемпіонський пояс 3 жовтня 2015 року в бою з аргентинцем Лукасом Матіссе. Українець нокаутував суперника в 10-му раунді.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?