Український боксер Усик зробив важливу заяву про бій з росіянином
Категорія
Спорт
Дата публікації

Український боксер Усик зробив важливу заяву про бій з росіянином

Український боксер Усик зробив важливу заяву про бій з росіянином

Боксер-суперважковик Олександр Усик відмовився від бою з росіянином Андрієм Федосовим через політичні причини. Про те, що він не хоче боксувати з російським боксером Усик заявив вчора у прямій відеотрансляції на своїй сторінці в Instagram, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.

«Була інформація, що суперником стане Андрій Федосов. Ні. Він не буде моїм суперником. Чому? Ще перед цим обговорювали, що опонентом буде Олександр Повєткін... Я говорив, що я не хочу боксувати з цими хлопцями, тому що це обов’язково переведуть в політичну площину і будуть обзивати один одного грубими словами. Це мене не влаштовує, це мені не потрібно», – заявив Усик.

Український боксер підтвердив, що відмовився від обох боїв – з Федосовим та Повєткіним.

«Я не хочу цього бруду. Я нормально ставлюся до цих хлопців, до їхніх сімей. Не потрібно ніякого хайпу, мовляв, Усик відмовився боксувати з росіянином, який він красень... Ніякий не красень, просто не хочу цього, вибачте, г*вна, яке буде литися з обох сторін», – додав боксер.

Нещодавно стала відома остаточна дата першого бою українця у суперважкій вазі. Бій станеться 12 жовтня в Чикаго на арені Wintrust Arena. Суперником Олександра Усика стане Карлос Такам.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?