Український чиновник яскраво вилаяв Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Український чиновник яскраво вилаяв Путіна

Український чиновник яскраво вилаяв Путіна

Глава Генічеської районної адміністрації Херсонської області Олександр Воробйов жорстко вилаяв президента РФ Володимира Путіна, назвавши його Іудою в квадраті.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  "Радіо Свобода".
"Я вважаю, що за все, що він (Путін - ред.) зробив, за ці смерті, за десятки тисяч загиблих з обох сторін, за страждання невинного мирного населення, за те, що він підняв руку на братський народ, він Юда в квадраті! Тому я за свої слова не шкодую. Я кажу правду. Я офіцер. Я служив і вчився в СРСР. І ці ж офіцери, на яких країна, СРСР, витрачала гроші, сьогодні я бачу, як вони стоять на Донбасі з того боку і кажуть мені, люди з вищою освітою, що вони йдуть нас захищати! Я говорю: ви з глузду з'їхали! Від кого?! Ми ні на кого не нападаємо. У нас тут спокійно все. Дайте нам жити спокійно, не чіпайте Україну! У нас працьовитий народ. У нас неймовірні запаси, природні ресурси. Ми Україну можемо зробити центром Європи, на яку буде молитися Європа, тому що звідси ми можемо годуватися усією Європою!", - сказав Воробйов.
На питання, чому він  виступив зі зверненням до Путіна і спростував заяви росЗМІ  тільки зараз, а не в січні, коли почалася історія з газом, яким президент РФ нібито забезпечив Генічеськ, чиновник сказав: "У першу чергу, цим повинна займатися як мінімум Верховна Рада. Десь в центрі України повинні підніматися питання саме про околиці, про території, які сьогодні якомога ближче знаходяться до окупованої частини України. Але моє терпіння лопнуло, скажімо так ".
"І я відчуваю, як людина, яка чимало віддала захисту України, колишньому СРСР, я розумію стратегію РФ. Вони сьогодні на Донбасі роблять серйозні провокації. І кордон, який сьогодні непідконтрольний, наш український кордон, вони перетинають великою кількістю людей, переодягнених військовослужбовців. Тут же вони намагаються розхитати ситуацію, пов'язану з газом. Нібито вони такі хороші, щоб люди добровільно перейшли на їхній бік. Я розумію всю стратегію, наскільки я можу це зробити. Я замкнув цю стратегію і розумію, що треба розвалити ці сходинки, які можуть привести до великої трагедії, повномасштабного вторгнення Росії на Україну. І ось так от вийшло моє звернення до Путіна", - додав він.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Воробйов у відповідь на пропозицію допомоги від Кремля у вигляді газу для опалення житлових приміщень Генічеська побажав керівництву РФ горіти в пеклі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?