Український дипломат став героєм скандалу через парковку: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Український дипломат став героєм скандалу через парковку: опубліковано відео

Український дипломат став героєм скандалу через парковку: опубліковано відео

Український дипломат Богдан Яременко потрапив в епіцентр скандалу після того, як припаркував свою машину на газоні, а у відповідь на зауваження очевидця почав хамити і провокувати скандал.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Євгена Тарнопольського, який зробив зауваження порушникові.
За словами Тарнопольського, який є заступником директора комунального підприємства "Київський інститут земельних відносин", вигулюючи свою собаку, він прибрав її екскременти і підійшов прибрати з газону «інше л***но, але воно чомусь почало лаятися, хоч зовні і не собака».
"Я дуже здивований... дуже несподівано, але... Це і є, по ходу, рівень української дипломатії?" - написав він.


Обидва учасники сварки зняли один одного на відео, при цьому Яременко звинуватив Тарнопольського в тому, що той вигулює собаку без намордника і виклав у своєму Facebook реакцію на цей інцидент: "Про хлопців на букву "м". Як назвати людину, яка любить робити зауваження іншим, вважаючи при цьому, що їй закони не писані? Моралізатор? Або якось інакше на букву "м?" Сьогодні один такий на букву "м", якого, як виявилося, звати Eugene Tarnopolskiy, який вигулював немаленького розміру собачку, звернувся до моєї дружини, яка разом із сином проходила мимо: "Жінка, скажіть сваєму чоловікові, нехай їде атсюда, пака я йому кальос нє парезал".
Варто відзначити при цьому, що дипломат не став викладати зняте ним відео, обмежившись окремими кадрами.



Євген Тарнопольський


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Києві жорстоко покарали "героя парковки".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?