Український маркетинг-форум: 3–4 квітня на новій швидкості та з новим обличчям
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Український маркетинг-форум: 3–4 квітня на новій швидкості та з новим обличчям

Український маркетинг-форум: 3–4 квітня на новій швидкості та з новим обличчям
Джерело:  marketingforum.com.ua

Бізнес-квітень в нашій країні розпочне масштабний захід — Український маркетинг-форум. 3–4 квітня він збере у КВЦ «Парковий» понад 800 учасників — експертів з маркетингу та представників найбільших гравців ринку.

Головною темою Українського маркетинг-форуму цього року обрано «Маркетинг на новій швидкості». Як підкреслюють організатори, 2018 рік обіцяє стати переломним для тих, хто продовжувє триматися за старі бізнес-моделі або ж перетворює свій бізнес занадто повільно. На зміну еволюційному підходу має прийти швидке просування вперед за рахунок агресивної трансформації та глибокого занурення в інтереси клієнтів.

XI Український маркетинг-форум запропонує учасникам одразу три програми на трьох сценах. Головний дискусійний майданчик збере понад 60 провідних маркетинг-фахівців, серед яких CEO Macroscope Consulting Гарретт Джонстон, власник креативної компанії Fedoriv Андрій Федорів, в.о. генерального директора ПАТ «Укрпошта» Ігор Смілянський, засновник компанії TemplateMonster Давід Браун, член ради директорів Comfy Наталя Кошова, Chief Digital Officer «Київстар» Віталій Султан, директор з digital-маркетингу «ПриватБанку» Володимир Соболєв, маркетинг-директор мережі Foxtrot Олексій Філановський та інші. Окрім серії ключових докладів передбачено кейсову та освітню програму, також працюватиме виставкова зона.

Програма Українського маркетинг-форуму розкриє кейси таких відомих компаній і брендів, як Martini, Pit Bull, Uklon, «Київстар», METRO, «ПриватБанк», rozetka, Watsons Ukraine, ЛУН, Good Wine, Ulichnaya Eda, «1 + 1 медіа», «Укрпошта», «Кураж Базар» та багатьох інших.

ПОВНА ПРОГРАМА ПОДІЇ 

Основну тему форуму підтримають майстер-класи освітньої програми:

  • «Знайди своє "чому?"». Оксана Семенюк, співзасновниця і CEO агентства Changers;

  • «Scrum-платформа для маркетингових команд». Юлія Пузирьова, Chief Customer Officer Watsons Ukraine, Юрій Козій, засновник компанії AgileDrive (Київ);

  • «Тактика змін: велику компанію не можна змінити ззовні, доки вона не зміниться зсередини». Сергій Коваленко, заступник голови правління «АТФ Банк» (Алмати);

  • «Методологія формування персонального бренда: про що ви як медіа?». Олексій Іванов, керуючий партнер брендингового агентства «Тінь» (Київ)

Окремою «фішкою» форуму стане закрита секція за підтримки kmbs «Стратегії, які пробивають “стелю” в Україні і світі», де зберуться управлінці, що приймають стратегічні рішення в своїх компаніях. Разом з Оксаною Щегельскою, керуючим партнером компанії Strategic, викладачем kmbs, учасники в форматі стратегічного батлу пройдуть шлях пошуку ідеї та створення стратегії. Обговорять, що працює, що ні через власний досвід. Познайомляться з досвідом іноземної компанії, яка змінила стратегію бізнесу в Україні та вийшла на рівень зміни стратегії свого глобального офісу. Щоб потрапити на цю секцію, необхідно придбати квиток на форум та написитидо оргкомітету про своє бажання взяти участь у цій програмі.

Український маркетинг-форум є найвпливовішим маркетинговим майданчиком з 11-річною історією. Раніше він носив назву Форум маркетинг-директорів. Зміна назви сигналізує про зміну концепції та бачення. Як зазначає продюсер форуму Ірина Бондаренко, з 2018 року Український маркетинг-форум говоритиме про маркетинг з позиції першої особи і стане основним майданчиком для пошуку нових ідей та обговорення досвіду, накопиченого українськими фахівцями з маркетингу.

Основна місія заходу створювати сприятливе середовище для обміну ідеями, знайомити із сучасними маркетинговими стратегіями. Також форум надає можливість отримати консультації з маркетингових питань від менторів, знайти персонал, підвищити власну цінність на ринку праці, заявити про себе, свої послуги та продукти.

Зареєструватись та дізнатись подробиці:(044) 599-09-79/ [email protected]/ marketingforum.com.ua

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?