Український нардеп потрапив у бійку зі стріляниною: з'явилися гучні подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Український нардеп потрапив у бійку зі стріляниною: з'явилися гучні подробиці

Український нардеп потрапив у бійку зі стріляниною: з'явилися гучні подробиці

Народний депутат від фракції "Народний фронт" Сергій Пашинський повідомив, що 31 грудня на нього було скоєно напад, йому довелося відстрілюватися від нападника.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook нардепа.
"Вечір перед Новим Роком пройшов для мене, на жаль, дуже прикро. Повертаючись близько 17:00 додому, ми з дружиною мало не в'їхали в авто з вимкненими габаритами серед неосвітленої дороги в лісі. Я вирішив вийти з машини, щоб звернути увагу людей, які були поруч з машиною, на небезпеку, якої вони піддають інших водіїв, фактично перегородивши дорогу в темний час доби. Наше прохання хоча б включити аварійку несподівано дуже розлютило одного з чоловіків поруч з машиною, як виявилося, дуже нетверезого. Він кинувся на мене з пляшкою в руці і з погрозами вбити нас", - написав він.
Пашинський додав, що мав при собі пістолет і зробив попереджувальний постріл у повітря, але нападника це не зупинило і він сильно вдарив нардепа пляшкою по голові.
"Мені вдалося зупинити кривдника, лише коли лежачи вистрілив йому в ногу. Ми перев'язали йому рану, відразу викликали швидку і поліцію. Я майже в нормі. Нападник в лікарні приходить до тями. Поліція розбирається що це було", - розповів Пашинський.

Читайте також: Підлітки влаштували цинічне побиття в київському храмі: з'явилися фото і відео
У поліції в свою чергу заявили, що інцидент стався ввечері 31 грудня в одному з сіл Васильківського району. Працівники поліції встановили, що нападник вже притягувався до кримінальної відповідальності за ст.125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Наразі всі учасники події встановлені, поліцейські з'ясовують всі обставини інциденту.
Як повідомляв ONLINE.UA,  в Києві кілька десятків невідомих чоловіків увірвалися в торговий центр і влаштували погроми в офісних приміщеннях.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?