Український нардеп висловився про Росію і показав цікаве фото з обличчям Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Український нардеп висловився про Росію і показав цікаве фото з обличчям Путіна

Український нардеп висловився про Росію і показав цікаве фото з обличчям Путіна
Джерело:  online.ua

Народний депутат України Володимир Ар'єв показав цікаву фотографію передовиці зарубіжного ЗМІ із зображенням президента Росії  Володимира Путіна, а також пройшовся по російській пропаганді.


Про це повідомляє ONLINE.UAсо посиланням на Facebook Ар'єва.


На першій фото обкладинки німецького журналу Der Spiegel Путін зображений на більярдній кулі, на який націлена куля з зображенням прапора США. «Гра Трампа», - сказано в тексті анонса на обкладинці журналу.


На другий фото зображена газетна шпальта російського ЗМІ «Аргументи і факти». Там зображений президент США Дональд Трамп на коні, який нібито наближається до російських «трьом богатирів». «Америка: Курс на Росію?», - так звучить заголовок в російському ЗМІ.


Читайте також:  У Росії руйнуються надії на "Трамп наш": в Україні зробили влучне зауваження


«Я навіть нічого не буду казати. Просто два світи з ментальної різницею в століття. (Spiel - гра)», - написав Ар'єв у коментарі до фотографій.



Як повідомляв ONLINE.UA,  українці спростували черговий міф пропагандистів президента Росії Володимира Путіна про те, нібито вони хочуть повернутися "під крило" Кремля.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?