Український політик порадив нардепу Рибалці звернутися до психологів
Категорія
Політика
Дата публікації

Український політик порадив нардепу Рибалці звернутися до психологів

Український політик порадив нардепу Рибалці звернутися до психологів
Джерело:  Голос.ua

Нардепу Сергію Рибалці варто звернутися до психіатрів.
Таку заяву зробив екс-мер звільненого Слов'янська, а нині - заступник голови Громадської ради при Донецькій військово-цивільній обладміністрації Олег Зонтов в ефірі телеканалу "NewsOne", пише ГолосUa.
Видання нагадує, що 19 січня Рибалка з парламентської трибуни звинуватив власника торгової мережі "АТБ" Геннадія Буткевича в черзі замахів, як на нього особисто, так і менеджерів компанії S.Group.
"Я бачив виступ Рибалки. І хочу сказати, що, по-перше, це - матеріал для НАБУ, тому, що Сергій Рибалка з депутатської трибуни чомусь заявляє про свої зв'язки з сімейним бізнесом. Хоча, коли він став народним депутатом, він повинен був повністю абстрагуватися від бізнесу. А це злісне і грубе порушення закону, і загрожує воно втратою депутатського мандата. З іншого боку, такими діями дискредитується взагалі депутатська трибуна, тому, що вона - не для криків душі, а для законопроектів. А ось для криків душі - психологія. Дослівно перекладаю - "наука про душу". Так ось, психологія якраз займається такими криками. Я вам скажу, як сертифікований психолог з великим стажем, що коли говорять про відрізані вуха, це свідчить про картину конфабуляції, коли пацієнт вірить в неправдиві галюцинації, що з'явилися у нього. Я не раз чув від своїх колег, що вже просто горить впровадження в ВР медико-психологічної експертизи. Тому, що поведінка наших деяких депутатів дуже дивна", - заявив з цього приводу Зонтов.
Водночас він прокоментував ситуацію, пов'язану зі звинуваченнями на адресу керівництва "АТБ".
"Цей факт підтверджує брудну інформаційну кампанію. Сергій Рибалка, який, за заявою громадських активістів, фінансував цю кампанію, повинен відповісти на питання: з якою метою він? Не можна забувати, що ми живемо в стані війни. І та гібридна війна, яка ведеться зараз Росією проти нас, якраз використовує такі методи розвалу, перш за все банківської системи та торговельної сфери. А Сергій Рибалка, наскільки я пам'ятаю, з одного боку - голова комітету ВР з питань фінансової політики та банківської діяльності, а з іншого боку, він фінансує таку ось брудну інформаційну кампанію проти торгової мережі, яка є найбільшим платником податків. І тоді на ці питання повинні дати відповіді компетентні органи - СБУ, прокуратура", - висловив свою думку Зонтов.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?