Український політолог посумував за Гіві на росТВ: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

Український політолог посумував за Гіві на росТВ: опубліковано відео

Український політолог посумував за Гіві на росТВ: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Український політолог Михайло Погребинський в ефірі російського телеканалу назвав  загибель ватажка банди бойовиків ДНР "Сомалі" Михайла Толстих ("Гіві")  трагедією.


Загибель бойовика Гіві в Донецьку: всі подробиці, фото і відео.


Про це він заявив в ефірі програми "60 хвилин" пропагандистського телеканалу "Росія-1", повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на YouTube.


"Я під враженням від цієї трагедії, - заявив Погребинський. - Ті, хто цим займається, хочуть підвищити ставки, спровокувати реакцію ЛНР-ДНР, навіть Москви. Оскільки на всі попередні спроби спровокувати, завжди можна було відповісти "вони завжди були терористами".


Відео: YouTube/MrSvarog2010


У соцмережах обговорили заяви українського політолога. Так, політолог і блогер Сергій Запорізький написав: "У Медведчука сумують..."


Читайте також: Гіві вбили росіяни, наступним буде Стрєлков: названі дві основні версії



Евген Старосольський: "Це опудало весь час на рашТВ".


Ruslan Petrovitsky: "Це ж наше опудало... що воно робить на росТВ??"



Leonid Bogatyrev: "У Росії кажуть, що Україна фашистська держава. Якби це було правдою, то цьому дурню давно б очі на д**у натягнули. Бреше, як дихає".


Taras Sipko: "Ого-го, як зашипіли нікчеми! Очікувано".


Як повідомляв ONLINE.UA,  пропагандист ДНР Грем Філліпс зізнався, що знав убитого Гіві як "веселого хлопця, який міг навіть станцювати".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?