Український продюсер різко пройшлася по Росії через її жорстокість
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Український продюсер різко пройшлася по Росії через її жорстокість

Український продюсер різко пройшлася по Росії через її жорстокість

Український продюсер і екс-дружина популярного виконавця Олександра Пономарьова Олена Мозгова різко прокоментувала  слова представника РФ в Організації Об'єднаних Націй Віталія Чуркіна, який в цинічній формі висловився з приводу фотографій, на яких відображені моменти наслідків бойових дій в Сирії в Алеппо.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Мозгової.
Нагадаємо, журналіст Самюель Оакфорд на засіданні Радбезу ООН процитував слова Чуркіна.
"Дітей у Сирії посипають пилом, щоб видати за жертв", - заявив представник Росії в ООН.
Мозгова не змогла залишитися осторонь такого цинізму і залишила різкий коментар на своїй сторінці в соцмережі.
Читайте також:  Пономарьов заспівав про державний прапор України: опубліковано аудіо
"Цинізм орків не дивує, дна там немає. Але поки все засідають і слухають муйню, яку несе цей потворний орк, гинуть діти, багато дітей! Світ стурбований, занепокоєний, цивілізований світ розглядає чи посилювати санкції чи ні.. Дипломатія - це дуже круто, але, як казав Подерв'янський: "Не вірю в силу слова я, а вірю в силу пі@дюлей!" - написала продюсер.


Як повідомляв ONLINE.UA,  13 грудня стало відомо, що сирійські повстанці заявили про досягнення угоди про припинення вогню в Алеппо і добилися евакуації військових і цивільних осіб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?