Український розвідник дав яскраву характеристику Путіну і його системі
Категорія
Події
Дата публікації

Український розвідник дав яскраву характеристику Путіну і його системі

Український розвідник дав яскраву характеристику Путіну і його системі
Джерело:  online.ua

Колишній розвідник, який служив в зоні АТО на Донбасі, інструктор-волонтер Олег Бондаренко з позивним Птах яскраво охарактеризував ведучого війну з Україною президента Росії  Володимира Путіна.


Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.


Читайте також: Росіяни тренуються стріляти на Донбасі, а деякі не знають, де вони - розвідник


В ході розмови у Бондаренко запитали, чи може Путін перестати "конспіруватися", заявляючи "нас там немає", і почати повноцінну війну з Україною. "Ми говоримо про збірного Путіна, так? Не про особистість? Хоча це не особистість, це дебіл...", - відповів Птах.


"Але ми говоримо зараз не про людину, а про систему "Путін" - назвемо її так, да? Ми землю свою захищаємо. Пафосно, чи не пафосно, але так воно і є. А ті - вони воюють на відстані. У них віртуальна війна. Він кнопку натискає і навіть не розуміє, що тут прилітає. Точніше, розуміє, але для нього ці всі смерті, які тут, це так - о-па, є, у мене сьогодні мінус 20 "укрів", краса, запишемо собі... Для них це змагання", - зазначив колишній розвідник Бондаренко.


Більше  читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Якщо здамо Донбас, відхопити частину України захочуть ще три держави - розвідник.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?