Український сепаратист розкрив дані про нову війну, яку готує Кремль
Категорія
Події
Дата публікації

Український сепаратист розкрив дані про нову війну, яку готує Кремль

Український сепаратист розкрив дані про нову війну, яку готує Кремль

Одеський сепаратист Артем Бузила визнав, що Росія готувала план дестабілізації ситуації в Білорусі з подальшою військовою агресією проти цієї країни.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook одеської спільноти Оберіг.
Відзначається, що Бузила в СМС-листуванні з іншим одеським сепаратистом Морісом визнав ідентичність своєї зламаної поштової скриньки з усім листуванням, яке стосувалося планів Кремля по Білорусі.
"Мало хто знає, що агресію Росії проти Білорусі, на початковому етапі, розкрили саме українці. Завдяки вибудуваній масштабній мережі агентури в кремлівських кабінетах, нашим спецслужбам, а також громадським організаціям вдалося попередити удар Мордора по Білорусі", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Знаменитий астролог підірвав мережу сумним прогнозом для "друзів Росії"
Повідомляється, що розкрите «Миротворцем» листування помічника президента Росії Володимира Путіна Владислава Суркова, де містився покроковий план розвитку агресії на території Білорусі, а також консультації українців в методах ведення гібридної війни, допомогли Білорусі уникнути трагічних подій.
Одним з виконавців інформаційної атаки був одесит Артем Бузила, який в 2015 році був засуджений за 110 статтею КК України за спробу створення «Бессарабської народної республіки». Користуючись своїми зв'язками серед журналістів, виконував завдання з інформаційного розгойдування регіону, його куратор - помічник Суркова Інал Ардзінба. Бузила був звільнений за "законом Савченко" в 2016, після чого втік до Москви.
Серед листування Бузили є коротка згадка агресії Росії проти Білорусі. Сепаратист зізнається, що саме його листування було оприлюднене, що є ще одним доказом планів Кремля по захопленню Білорусі.
Як повідомляв ONLINE.UA,  в мережі обговорюють заяву президента Білорусі Олександра Лукашенка, який сказав, що нікому не дозволить принижувати білоруський народ і державу.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?