Український шоумен Григорій Решетник розсекретив ім'я новонародженого сина
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Український шоумен Григорій Решетник розсекретив ім'я новонародженого сина

Український шоумен Григорій Решетник розсекретив ім'я новонародженого сина
Джерело:  Instagram

Український шоумен, актор та ведучий проекту "Холостяк" Григорій Решетник, який місяць тому вдруге став батьком, розкрив ім'я новонародженого малюка. Хлопчика назвали Дмитром.

Про це повідомив ведучий у своєму Instagram, передає ONLINE.UA.

"З першим маленьким святом тебе, синку! Навіть не віриться, що вже пролетів цілий місяць. Любимо тебе, наш Дмитро Григорович", - підписав сімейну світлину Григорій.

Читайте також: Український комік Дядя Жора став багатодітним татом

"Ми тягнули з вибором імені, скільки могли. Справа в тому, що у моєї сім'ї є традиція - називати сина Іваном або Григорієм. Ми дотримуємося її вже протягом семи поколінь. Ще на першому побаченні я повідомив Христині: нашого першого сина назвемо Іваном. Так і сталося, свою обіцянку перед батьками я виконав. Але про те, що другим у нас народиться теж син, ми не припускали. Ось тут і почалися складнощі. Звичайно, можна було викрутитися і назвати теж Григорієм, але, по-перше, вимовляється важко, по-друге, два Григорія в родині - це складно, буде плутанина", - зізнався про процес вибору імені зірковий батько.

Як повідомляв ONLINE.UA, радісна подія в родині телезірки відбулася 4 червня, в День святої трійці. Пологи пройшли в одному з приватних пологових будинків Києва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?