Український шоумен розповів, що робити з артистами, які виступають у Росії
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Український шоумен розповів, що робити з артистами, які виступають у Росії

Український шоумен розповів, що робити з артистами, які виступають у Росії
Джерело:  РБК Україна

Відомий шоумен і ведучий нацвідбору на Євробачення-2017 Сергій Притула розповів, що робити українцям з артистами, які гастролюють по РФ, а також поміркував про "подвійні стандарти".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РБК-Україна.
"Я завжди нагадую людям про подвійні стандарти. І мене це явище трохи пригнічує. Ось питаю, як ви ставитеся до людини, яка їздить з концертами в Росію. Мені кажуть, що погано, тому що він або вона зраджує Україні, працює на вбивць українського народу. Добре. А як ставитися до людини, яка поїхала штукатурити москалю стіни на дачі? Тут мені відповідають, мовляв, почекай, що ти порівнюєш, йому ж треба гроші заробляти, дітей годувати. Тут я взагалі пропускаю, що артисту, крім власного, ще потрібно прогодувати з десяток інших сімей... Так ось, питаю, що ж заважає цій людині штукатурити стіни тут, в Україні?" - сказав Притула.
"Є купа хлопців, які їздять в Тюмень і качають москалям нафту, ті продають і за отримані гроші утримують свою армію, яка до нас потім і приходить. Чомусь ніхто не говорить, що ось ці люди - зрадники", - зазначив він.

Читайте також: Відомий шоумен став народним героєм України: опубліковані фото
На думку знаменитості, не можна виправдовувати одних і паралельно засуджувати інших за ті ж дії.
"Тому з тими артистами, які гастролюють в Росії, українському суспільству потрібно поводитися відповідним чином. Якщо ти проти, то ти не йдеш на концерти такого артиста, ти не підтримуєш його гривнею, ти перемикаєш канал на його кліпі. І потім топ-менеджери дивляться, на кого у нас рейтинги падають. Системний підхід дасть свої результати", - додав він.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше відомий рок-музикант, лідер культової групи "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка висловився про українських артистів, які зараз виступають на російській сцені.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?