Українській співачці MARUV присудили нагороду в Росії
Категорія
Україна
Дата публікації

Українській співачці MARUV присудили нагороду в Росії

Українській співачці MARUV присудили нагороду в Росії
Джерело:  online.ua

Українській співачці MARUV, яка після перемоги в Національному відборі на Євробачення 2019 відмовилася підписувати контракт і представляти Україну, присудили нагороду в Росії, передає ONLINE.UA.

Зазначається, що українка отримала перемогу в номінації "Прорив року" премії ZD AWARDS-2018, однак сама артистка за нагородою не поїхала.

Російське видання "Московский комсомолец" опублікувало новину про те, що MARUV зраділа нагороді і подякувала у відео. Разом з цим фіналістка українського Нацвідбору на Євробачення згадала у ролику про те, що скоро приїде з гастролями до РФ. Додамо, у співачки у квітні заплановані виступи в Москві і Санкт-Петербурзі.

"Спасибі всім величезне, я дуже рада отримати цю нагороду. На жаль, не можу сьогодні бути присутньою, але скоро ми з вами побачимося, я вам обіцяю". – заявила MARUV.

Нагадаємо, 23 лютого в Києві відбувся фінал національного відбору "Євробачення-2019". На ньому вирішилося, що Maruv представлятиме Україну на пісенному конкурсі в Ізраїлі. Варто зазначити, що у Maruv були заплановані сольні концерти в Москві та Санкт-Петербурзі.

25 лютого Maruv заявила, що готова відмовитися від виступів в Росії, але, за її словами, Національна телекомпанія в договорі висуває "абсурдні" вимоги. Пізніше стало відомо, що MARUV не поїде на конкурс від України.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Європейська мовна спілка, яка є організатором пісенного конкурсу "Євробачення", має надію на участь представника від України у конкурсі наступного року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?