Український співак записав з десантником пісню про війну: з'явилося відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Український співак записав з десантником пісню про війну: з'явилося відео

Український співак записав з десантником пісню про війну: з'явилося відео
Джерело:  YouTube

Напередодні Дня захисника України популярний співак Арсен Мірзоян разом з українським десантником Богданом Ковальчиним записали нову пісню "Бог біля тебе" в рамках масштабного соціально-художнього проекту "Пісні війни".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на YouTube-канал проекту.
Відзначимо, це третій сингл в рамках проекту, метою якого є збір сучасних фронтових пісень, їх запис на професійній студії та випуск однойменного альбому.
Український воїн Богдан Ковальчин став співавтором пісні.
До війни він працював на радіостанції, за що згодом на фронті отримав позивний FM. В армію чоловік пішов добровольцем, став десантником 80-ої окремої десантно-штурмової бригади. Воював на Донбасі у гарячих точках, був снайпером.
"Слова цієї пісні народилися під враженням моїх перших днів на фронті. Це композиція про боротьбу, перемогу і життя", - розповідає Богдан.
"Я вдячний авторам проекту "Пісні війни" за можливість в ньому прийняти участь. Ми з Богданом співаємо про Бога, сонце, друзів, любов. І лише наприкінці — про смерть. Насправді, це пісня не про війну, а композиція, написана самою війною", - признався Арсен Мірзоян.
Разом з композицією "Бог біля тебе" автори представили кліп, що був знятий у вересні під час масштабних навчань бійців 80-ої окремої десантно-штурмової бригади на території Яворовського полігону. Ковальчин виступив головним героєм відео.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше лідер відомого гурту "Антитіла" Тарас Тополя та український військовий Олександр Рожко разом записали зворушливу пісню про війну під назвою "Не сумуй".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?