Український суд виніс вирок коректувальнику артилерії ДНР
Категорія
Події
Дата публікації

Український суд виніс вирок коректувальнику артилерії ДНР

Український суд виніс вирок коректувальнику артилерії ДНР

Жителя Авдіївки, який допомагав коригувати обстріли бойовиків по позиціях українських військових, засудили до шести років позбавлення волі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу прокуратури Донецької області.

Читайте також: Вирок бразильському наймиту ДНР: в мережі вказали на сумний момент
У липні-серпні 2015 року 57-річний чоловік передавав бойовикам інформацію про місцезнаходження і переміщення бійців Збройних сил України в районі Авдіївки, а також допомагав коригувати артилерійський обстріл по них. У жовтні 2015 року сепаратиста затримали співробітники Служби безпеки України.
Провину чоловіка вдалося довести в ході судового розгляду, в результаті чого за статтею про сприяння діяльності терористичної організації його засудили до шести років тюремного ув'язнення.
Як повідомляв ONLINE.UA, в жовтні 2016 року СБУ також затримала українця, який проживав з мамою в Авдіївці, щоб спостерігати позиції ЗСУ і коригувати обстріли бойовиків ДНР по населеному пункту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?